marți, iulie 23, 2024
Animatie

Norm de la Polul Nord : O aventura urieseasca

Titlu original: Norm of the North: King Sized Adventure
Titlu română: NORM DE LA POLUL NORD: O AVENTURĂ URIEȘEASCĂ
Premiera in Romania: 2019-11-08
Premiera internationala: 2019-08-02
Gen: Animație dublată în română
Scenariu: Daniel Altiere, Steven Altiere, Malcolm T. Goldman, Dean Stefan
Regie: Richard Finn, Tim Maltby
Cu: Voci română: IONUȚ IONESCU, TOMI CRISTIN, GABI COSTIN, RĂZVAN TEODORESCU, ADINA LUCACIU, ALEXANDRA RADU, DRAGOȘ IONIȚĂ, THEODORA STANCU, TUDOR DOBRESCU, VLAD RĂDESCU
Distribuitor: Ro Image 2000 și Prorom

Sinopsis
Un artefact chinezesc antic a fost furat de infamul arheolog pe nume Dexter. Cu ajutorul prietenilor săi lemuri, Norm trebuie să-și respecte promisiunea, și să pornească într-o călătorie în jurul lumii pentru a recupera acest artefact de o valoare inestimabilă pentru China.
Întregul Nord zumzăie de pregătirile febrile pentru nunta bunicului lui Norm. Dar ceva necurat se petrece în Munții Cețoși, așa că Norm își adună prietenii ca să cerceteze îndeaproape ce se întâmplă acolo. Așa dau peste Jin, un areholog care a aterizat forțat în timp ce încerca să recuperez un artifact antic care fusese furat de fostul său partener, Dexter. Rănit și slăbit după accident, Jin îi cere lui Norm să-i promită că va recupera el prețiosul obiect antic, și că i-l va duce nepotului său, Chen, la Universitatea din Beijing. Norm este acum într-o cursă contracronometru, căci trebui să reușească să găsească artefactul și să-l și livreze, dar să ajungă la timp și la ceremonia nunții bunicului său.